De stek van @Scarbir

Vrijvormige dump van de appmeister van iCulture.

#video

Device 6: Jaren ‘60, spionage, boek, puzzel, kunst. Trailer.

+ Bright nam genoeg afstand om het spelprincipe tastbaar te beschrijven.

Roffels op elektronische drumstellen, synthesizers, achtergrondgilletjes en zijn dat nou echte saxofoons? De jaren ‘80 zijn terug in 2013 en jongens, wat klinken ze lekker! St. Lucia - When The Night: [Spotify-link]

Hooguit een jaar of tien geleden liepen de rillingen me al eens over het lijf van een nummer van The Boxer Rebellion, een band waar ik verder geen woord over kon vinden. In Pursuit was een nummer met een lichte zeikstem en een fantastisch zweefmoment dat het liedje voor mij maakte. En nog altijd zwerft de versie die ik toen hoorde niet op YouTube of Spotify. Er kwam een nieuwe versie, de gelinkte. Minder krachtig.

Hooguit tien jaar later is The Boxer Rebellion terug. Met een stem die op zwaarte is gekomen en het mooiste nummer van dit moment: Diamonds.

Omdat ik hem na tientallen keren, ondanks dat aparte stemmetje, nog niet zat ben. David Lynch - Are You Sure.

Ya Hey. Het voortreffelijke hoogtepunt van de nieuwste Vampire Weekend.

Zelf ontging de E3 me totaal. Ik maakte niet eens een top 3 van games die ik wil spelen (dat Tom Clancy-ding, Rayman Legends en de derde zou ik al moeten sprokkelen). Maar dit E3-totaaloverzicht maakt wel een en ander eeeeeeuuuuuh…. yeeeeaaaah, goed. 9/10.

Wat je ook van het iOS7-redesign vindt: deze designtrailer van Apple is fantastisch. Zo vol vernuft.